ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και πώλησης, βρίσκονται στην Πεδινή Ιωαννίνων, μετά το κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
(δρόμος υποσταθμού ΔΕΗ).

Η εταιρεία κατέχει ένα ιδιόκτητο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 12.000 τ.μ. επί του οποίου βρίσκονται δύο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα βιομηχανικά συγκροτήματα, γραφεία και εκθεσιακός χώρος, συνολικού εμβαδού 4.100 τ.μ.

Η επιχείρηση είναι πλήρως μηχανοργανωμένη και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και τηλεματικής. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι ψηφιακής τεχνολογίας και λειτουργεί με σύστημα CAD/CAM. Διαθέτει:

-Ξυλουργικές τεμαχιστικές μηχανές (γωνιάστρες): Τεμαχίζουν τις μελαμίνες, μοριοσανίδες, M.D.F., OSB, κόντρα πλακέ, πορτάκια κουζίνας και ντουλαπών, compact και ακρυλικές επιφάνειες σε όλες τις διαστάσεις με την λιγότερη δυνατή φθορά.

-Συγκολλητικές μηχανές: Συγκολλούν PVC και ξύλινα περιθώρια διαφόρων παχών.

-Κέντρο εργασίας CNC: Φρεζάρει, διατρύει και διαμορφώνει τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα (επιφάνειες μελαμινών, M.D.F., κόντρα πλακέ κ.λ.π.) προκειμένου να είναι έτοιμα προς τοποθέτηση.

-Ραμποτέζες και ξυλουργικές κορδέλες: Πλανίζουν και μορφοποιούν την πριστή ξυλεία δημιουργώντας ταβάνια, πατώματα και κάθε είδους κορνιζώματα σε τυποποιημένες διαστάσεις και ειδικές παραγωγές.