Από το 1924

Beta Version

Από το 1924

ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαθέτουμε τον κατάλληλο ΠΑΓΚΟΣ ΕΓΑΣΙΑΣ για την κουζίνα, την νησίδα, το γραφείο,  το τραπέζι του σπιτιού σας, αλλά και του επαγγελματικού σας  χώρου.

ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που αποτελείται εσωτερικά από ενισχυμένη μοριοσανίδα που καλύπτεται με διακοσμητικό laminate υψηλής πίεσης (HPL) το οποίο:

  • ενισχύεται στο μπροστινό μέρος με ειδική λωρίδα ινοσανίδας HDF U (post-formed 38mm)
  • διαθέτει ευθεία άκρη και τελείωμα 1,5 χιλιοστού πλαστικού ABS (Square Edge)

ΠΑΓΚΟΣ ΠΑΝΕΛ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟΥ (ΠΟΛΥΚΟΛΛΗΤΟΣ – FINGER JOINT) αποτελείται από λωρίδες, κομμάτια μασίφ (φυσικού ξύλου), που επικολλούνται σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, δημιουργώντας έτσι μία ενιαία ξύλινη επιφάνεια.

ΠΑΓΚΟΣ Slim Line (Compact) 12 mm είναι ειδική συμπαγής σανίδα 12 mm με μονόχρωμο πυρήνα, ιδανικός για υψηλής αισθητικής έπιπλα και εσωτερική διακόσμηση.

Έχει βελτιωμένη αντίσταση στην τριβή και την υγρασία, είναι υλικό μη πορώδες, πυράντοχο με αδιάβροχες ιδιότητες, εύκολο στο καθάρισμα και ανθεκτικό στους μικροοργανισμούς. Επίσης λόγω ειδικών φίλτρων και ρητινών δεν αποχρωματίζεται, έχει δε ισχυρή αντίσταση στις UV ακτίνες.

Όλοι οι παραπάνω τύποι πάγκων προσφέρονται στις εγκαταστάσεις μας στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ σε μεγάλη ποικιλία υλικών, υφών και χρωμάτων.

Αντιπροσωπεύουμε την εταιρεία KRONOSPAN σε όλα της τα προϊόντα.

***ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ***

    Κατηγορίες Προιόντων

    Από το 1924

    Κατηγορίες Προιόντων

    Από το 1924