Από το 1924

Beta Version

Από το 1924

ΠΑΤΩΜΑ

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ΠΑΤΩΜΑ για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε:

ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ από ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ, ή ΗΜΙΜΑΣΙΦ, φυσικό προϊόν, υγιεινό, οικολογικό (δεν επιβαρύνει το περιβάλλον), κλασσικό, εύκολο στην τοποθέτηση, την συντήρηση και τον καθαρισμό, με μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή σε ένα χώρο είναι ανθεκτικό και επιλεγμένο με κριτήριο την ποιότητα.

ΠΑΤΩΜΑ LAMINATE, τοποθετείται εύκολα, γρήγορα (ακόμα και αυθημερόν) πάνω σε λείες και στεγνές επιφάνειες καινούργιων ή παλαιών κατασκευών. Επιπλέει χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο ή λουστράρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ακόμα και 24 ώρες μετά την τοποθέτησή του. Καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα. Δεν το επηρεάζουν οι μεταβολές θερμοκρασίας και υγρασίας, ενδείκνυται για κάθε κατασκευή.

ΠΑΤΩΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (DECK) ΞΥΛΙΝΟ και WPC ιδανική λύση για επικάλυψη αυλών, κήπων, βεραντών, γύρω από πισίνες, σε πάρκα, περιβάλλοντες χώρους καταστημάτων, διάδρομος σε παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις και ως φράχτης. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στην υγρασία και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΠΑΤΩΜΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ανθεκτικό στο νερό, κατασκευασμένο με αδιάβροχα υλικά, ιδανική επιλογή για χώρους με νερό όπως μπάνια, πλυσταριά, υπόγεια και άλλα. Είναι εύκολο στον καθαρισμό του.

***ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ***

    Κατηγορίες Προιόντων

    Από το 1924

    Κατηγορίες Προιόντων

    Από το 1924