Από το 1924

Beta Version

Από το 1924

ΣΚΑΛΑ

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε υλικά για ΞΥΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ και ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ή ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ.

Η ΞΥΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ κατασκευάζεται από ΞΥΛΟ ΜΑΣΙΦ ή ΠΑΝΕΛ ΞΥΛΟΥ (που αποτελείται από λωρίδες, κομμάτια ξύλου, τα οποία επικολλούνται σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, δημιουργώντας έτσι μία ενιαία ξύλινη επιφάνεια). Η ξυλεία παραδίδεται αλουστράριστη. Το φινίρισμά της γίνεται με βερνίκια από λάδι ή βερνίκια πατωμάτων, χαρίζοντάς της μεγάλη ανθεκτικότητα στην υγρασία, σε συνδυασμό με την ομορφιά του φυσικού ξύλου.

Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΚΑΛΑ περιστροφική ή αρθρωτή προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος κάθε ορόφου κατά την τοποθέτηση, προσφέροντας ασφαλή πρόσβαση. Αποτελείται από ξύλο και μέταλλο που συνδυάζονται αρμονικά, εναρμονίζεται δε με την αρχιτεκτονική διαμόρφωση κάθε χώρου.

Η ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ ΟΡΟΦΗΣ – ΤΟΙΧΟΥ αποτελεί ιδανική λύση για αποθηκευτικούς χώρους, σοφίτες, πατάρια. Εκεί που δεν υπάρχει χώρος για να δεσμευτεί στον κάτω όροφο όπως σε διαδρόμους ή στην έξοδο της κύριας σκάλας. Το μάζεμα της πτυσσόμενης σκάλας μέσα στο κουτί της αποδεσμεύει απευθείας τον χώρο από κάτω.

***Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, υλικών κατασκευής, τρόπου ανοίγματος, για να επιλέξετε την ΣΚΑΛΑ που ταιριάζει στον χώρο σας***

    Κατηγορίες Προιόντων

    Από το 1924

    Κατηγορίες Προιόντων

    Από το 1924